Verlost van uw inboedel

Een opruiming van uw kelder, zolder of garage? Een opruiming in uw huis of winkel? Inboedel Sneppe maakt alles voor u leeg, van kelder tot zolder! Johnny Sneppe leerde zijn vak van vader op zoon. Met 12 jaar ervaring in de opruiming van inboedels, biedt hij u steeds een correcte prijs.

 

De werkwijze van Inboedel Sneppe

Nadat u Inboedel Sneppe een seintje geeft, komt hij bij u langs. Na bezichtiging van de inboedel geeft hij u onmiddellijk een juiste prijs. Zo weet u direct waar u aan toe bent, zonder verrassingen. Discretie verzekerd!

 

Inboedel Sneppe weet waardeloze en waardevolle zaken van mekaar te onderscheiden. Vuil, vies of kostbaar? Inboedel Sneppe geeft u altijd een eerlijke prijs.

 

Inboedel Sneppe is bovendien gespecialiseerd in de export van tweedehandsmeubelen.

  • U betaalt voor de opruiming
  • Of U krijgt geld indien er veel waardevolle stukken zijn!

 

De totaalservice van Inboedel Sneppe

Bij Inboedel Sneppe zit alles inbegrepen. Woont u op het gelijkvloers of op de 12de verdieping? Inboedel Sneppe heeft al het materiaal in huis en beschikt over de nodige voertuigen en aanhangwagens om uw inboedel veilig uit het pand te krijgen zonder enige schade. Het resultaat nadat we u verlost hebben van uw inboedel: een bezemschone woning, appartement of kantoor, klaar voor de verkoop of verhuur!

 

 

Bel Inboedel Sneppe

Wenst u meer inlichtingen of een bezoekje van Inboedel Sneppe om een prijs te bepalen voor uw inboedel? Aarzel niet contact met ons op te nemen!


 Wellingstraat 109  8730 Beernem

Opruiming inboedels